Monday, 30 December 2013

Set Corelle Bamboo Leaf 16pcs tinggal 4 set ajeee



Assalamualaikum dan selamat pagi ahkak comel kitew tewww.. Amboiii kan main ngendap anak sekolah khennnn.. Mak pak pulak nebes.. Tu Senah tu anak nombor 6 khennnnn.. Tapi nebes macam anak nombor 1.

Jalan-jalan kat kl selangor pon sunyi sepi arini. Cer tengok minggu depan.. Naik moto kak ton pegi keje tauuuu.. Merempit ngan bang aji jalan jam. Hihihi

Pagi ni kak ton nak inpom yang set Corelle Bamboo Leaf (16pcs) tinggal 4 set ajew. Sesapa yang berkenan set ni, sila kontek kak ton siap2 ye laling-laling comel sume. Set ni saaangat redup mata memandang. Kaler daun yang hijo bang aji tew buat hati rasa teeeenang aje.

Untuk pengetahuan youalls, set ni majoriti beli dalam kadar yang banyak. Sekali beli sampai 4 set. Suke bebenor laling-laling kak ton dengan set ni. 3-4 orang dah beli sekali 4 set. Katanya senang nak hidang orang makan. Sekali serbu amek set makan 16 orang sekali.. Rilek aje datin comel hidang makan kat tetamu khennnn..

Jangan macam Kiah, awal-awal dah pesan dekat kak ton, ton kalau nak datang umah sila inpom sebab set makan Kiah ada 4 pinggan ajew. Kena amek nombor giliran nak makan kalau tetamu lebih 4 orang.. Yelah Kiah, nanti kak ton bawak la sendiri pinggan dari rumah.. Nak design ape kiah cakap aje kak ton bawak kan.. Pas makan kak ton bawak balik yeeee..hihihi

Oh lupa kak ton ter ter ter comel ni nak inpom.. Set bamboo leaf (16pcs) ni terdiri dari:
i   ) 4 Dinner plate size besar
ii  ) 4 Lunch plate size sederhana
iii ) 4 Cereal bowl
iv ) 4 cawan porcelain

Jadi, kalau berkenan, sila kolling-kolling kak ton ter ter ter ter ter ter ter ter comel  ni (eee geli tauuuu..hikhikhik) kat 012-2727 504 atau email : kaktonscorelle@gmail.com


Cantik tak pinggan kak ton???????
Ter ter ter ter Cantik!!!!!!
Kalau ter ter ter ter cantik jom beli!!!
Kak ton gerenti youalls puas hati!!! InsyaAllah

Free delivery ke semenanjung malaysia. Ready stock. Original. Rege RM379/box rege kasih sayang dah tewww yeee..

Sunday, 29 December 2013

Items yang masih available dengan kak tons corelle









Assalamualaikum dan selamat pagi pada datin-datun cun, datuk-datuk encem, laling-laling comel, kakak-kakak gojes, bang misai, bang janggut dan bang aji!

Alhamdulillah kita dah nak sampai ke penghujung tahun 2013. Pagi ni kak ton nak list out barang yang masih ada dalam simpanan lemari kak ton. Kesemua barang-barang kak ton adalah ready stock insyaAllah dan Original. Kak ton sendiri yang beli setiap satu barang yang ada dalam lemari kak ton.

Pada bang aji yang fening kepala nak bagi hadiah annibersary, hadiah besday atau hadiah untuk isteri yang baru bersalin, jom intai lemari kak ton. Mana tahu dengan bagi hadiah pada wife, senyum lebarrr wife bang aji, silap-silap next year dapat baby baru lagi tauuu. Apa salahnya buat wife bang aji hepi khennnn.. 

Pada Bedah, kalau laki tak approve application nak beli henbeg, corelle, corningware atau purse, dan setelah buat rundingan selama 8 hari 8 malam masih jugak tak aprrove. Apa kata bedah buat gencatan senjata. Ala bukan susah pownn..gencatan periuk ajewww.. Amboi Tipahhh, siap ngajo kak ton khen. Kata nya si tipah, die buat buat fengsan 2-3 kali lepas rundingan tak menjadi. Tipah kata, alasan dia kat Bang Misai jantung berdenyut lajuuu je bila tak dapat henbeg. Jadi memalam nak tidur pon penyakit berdebar datang. Terus takleh tidur malam, bila Tipah tak leh tidur, otomatik tipah ajak bang misai berborak. Kalau 2 jam boleh lah bang misai layankan. Tapi tipah pegi atur strategi layan borak sampai 4 malam! Mau tak hangin bang misai. Terus belikan henbeg dan aman tidur bang misai. U don play play bang misai. Walau pon tipah kecik-kecik cili padi idea si tipah tauuuu.. Amboi tipahhh, kan main lebar sengih tipah kannnn..

Laling-laling comel sume, Set Corelle dan corningware, henbeg dan purse insyaAllah ready stock dan lepas buat payment esoknya kak ton boleh ngantor sama ada dengan bang runner by hand atau pakai pos bang posmen ngantor macam tu jugak untuk barang-barang lain.

Kalau ada yang berkenan sila inpom kak ton ye. Nombor ajaib kak ton: 012-2727 504
Email ajaib kak ton: kaktonscorelle@gmail.com

Cantik tak pinggan kak ton???????
Ter ter ter ter ter ter cantikkkkkkkkkkkk!!!!!!!
Ter ter ter ter ter ter ter ter ter comelllllllll!!!!!!! Hihihihi...

Apalagi jom beli dengan kak ton!! Kak ton gerenti youalls puas hati!! InsyaAllah­čśŐ

Monday, 23 December 2013

Purse bang Mk yang paaaling gojes







Assalamualaikum, selamat pagi, selamat bercuti, selamat membeli barang-barang anak masuk sekolah dannnn selamat mencuci mata di kak tons corelle khassss untuk seeemua laling-laling kak ton. Untuk abang-abang encem lagi baik hati, ke-henseman youalls makin terserlah kalau beli hadiah untuk isteri-isteri tercinta tauuu. Makin maaaaanis senyum cik adik kita tew­čśŐ

Yelah lepas bertahun-tahun kawen, suprise suprise pon best jugak khennn. Baru la terasa dihargai gitewww.. Kak ton suke lelaki lomantik. Bang aji sila take note yeeee!! Hihihi

Ok untuk tak melengahkan masa, kak ton nak kuakan purse dari koleksi anak dara bang Michael Kors. I tell u Bedah, bery the nice one you kno! Bery the gorjes. Meleleh ailio kak ton tengok tau. Jangan tak tau, kak ton pon adew satu...hihihi. Kaler opkoz dari jauh dah nampak! 

Purse ni material adalah kulit. Purse adalah ready stock ye Timah. Ade 3 ketul ajer. Kaler merah, hitam dan cokelat koko bak kata bang awe dari klate! No restock yee. First come first serve. Sape bank in dulu kira dia punye. Dan bank in nanti kak ton pos yeeee atau deliver next day yeee.

Kalau belum gaji, bayar deposit RM 300, pastu kak ton lock purse idaman hati youalls tew. Dah dapat gaji boleh selesaikan payment ye laling-laling sume. Bang janggut jangan jeling-jeling yeee.. Semalam baru tukar spor rim kete khennn.. Rileks ajew labur rm15k kat tayar awak teww. Ni RM 479 pon dah jeling. Harusss cik adis manis youalls sentapppp...khennnnn...

Bawah ni detail atau biodata cik kak cik kak cun kite tew:

Nama glemer: Michael Kors Jet Set Travel Zip Around Continental Leather Wallet
Rege kasih sayang: RM 479
Material: Kulit yang saaangat gojes
Availability: Ready Stock
Kaler: Merah/ Hitam/ Cokelat koko giteww
Ukir lilit badan: seksi tauuu 4" (H) x 1" (W) x 8" (L)

Sila tanya availability dulu. Kalau evailable, bank in ke:
Moms precious marketing
Maybank
Email: kaktonscorelle@gmail.com
Email nama penuh, address, no telefon, payment utk purse mana dan jumlah payment. Nanti kak ton pos atau bagi by hand untuk lembah klang.

Laling-laling yang comel lagi kiut sume, purse adalah original insyaAllah. Kak ton sendiri yang beli. 

Cantik purse kak tonn???????
Cantikkk!!!!!!

Kalau cantik jom beli!!
Kak ton gerenti youalls puas hati! InsyaAllah!!!




Purse MK gojes you!! Meleleh ailio tengok tauuuu


Assalamualaikum laling-laling cun dan selamat petang akak comel! Jom cuci mata, nguap dah 100 kali khennn petang-petang ni..

Esok kak ton nak up gambor purse bang MK ni yeee.. Memang cuns sesangat. First come first serve. Ini barang baekkkk youalls! Leather tauuuuu.. Meleleh ailio kak ton nengok nye! Sesuwai buat hantaran! Sure meletop kebabom gitew! 

Tunggu untuk rege kasih sayang esok yeeee!! Kalau tak boleh tido malam sila roger kak ton pepagi esok untuk meminang!

Kak ton: 012-2727 504








Sunday, 22 December 2013

Kak Ton dan Purse Coach you!








Assalamualaikum dan selamat bekerja dan menempuh jalan jam laling-laling sume. Pada yang tak bekerja, selamat mengemas rumah dan selamat memasak. Eh sape kata pegi keje je penat? Duduk rumah ponn penat tauuuu. Tak caya cer try. Dari pagi sampaiiii malam adeee je keje nak buat. Kan kak kiah khennnn..

Jadi untuk menghilangkan monday blues dan stress tengok kain baju melambak, jom kite cuci mata yeee..
Disebabkan malam tadi kak ton dah up gambor corelle, pagi ni kita cuci mata tengok purse dari brand Coach ye laling-laling sume. Purse ni, apa yang ada dalama gambor aje. Takde restock- restock dah yeee. First come first serve. Nak booking sila deposit duit baru kak ton boleh book purse tew. Nanti dah gaji, boleh selesaikan baki ye cik pah .

Untuk posting kali ni, kak ton up gambor 6 ketul purse. Kulit yee. Jangan diragui kesucian purse-purse ku itew. InsyaAllah original. Kak ton sendiri yang beli tauuu. Penuh tangan kak ton mengangkut henbeg dengan purse ye cik pah.

Bawah ni butir-butir terperinci gitew:

Purse kod: C 01, 02, 03:
Nama glemer: COACH Darcy Saffiano Accordian Wallet Teal
Rege kasih sayang: RM 479
Ukur lilit badan: 7.75" (L) x 4" (H)

Purse kod: C 04, 05, 06
Nama glemer: Coach Payton Envelope Wallet Signature Style Khaki
Rege tangkap leleh: RM 459
Ukur lilit badan:  7.75" L x 4" H x 1" D 

Rege termasuk postage ke semenanjung malaysia. Lembah klang by hand yee. Harini bayau, esok kak ton deliver. Purse ready stock dan original InsyaAllah.

Cantik tak purse kak ton???????
Cantikkkkkkk!!!!
Kalau cantik jom beli! Kak ton gerenti youalls puas hati InsyaAllah!

Kak ton comel: 012-2727 504
Email kak ton comel: kaktonscorelle@gmail.com






Wednesday, 18 December 2013

Corelle Square Shadow Iris 16pcs (READY STOCK)




Tapi, insyaAllah kak ton dah tengok sendiri pinggan yang jatuh masa berebut-rebut beli Corelle aritew. Rilek aje anaknya si Minah Saleh ni umur 4tahun tarik bakul Corelle. Nak dijadikan cerita anak dia buat corner maut nak pegi ke rak Corelle lain. Apa berterabur Corelle atas lantai. Iye Bedah, Bakul dan corelle sumeeee meniarap atas lantai. Anak minah saleh ni aje rilek tak jatuh. "Amazingly" pinggan corelle tew tak pecah Bedah!!! Betul kak ton tak tifu. Tifu dosa khen. Memang Iye. Jadi, kak ton sendiri tengok pinggan-pinggan tew sume elok ajew. InsyaAllah. 

Tapi dengan syarat ye Bedah, jangan dibaling pada bang Misai yang mintak sign borang kawen dua. Dah tentu pecah sebab baling tengah marah! Agaknye kelajuan Corelle tu mau kalah dengan kelajuan bola tenis Serina Williams. 

Agaknye kalau Bedah tengah marah tew di hantar ke acara lontar peluru pon dapat emas kut sebab tengah hangin punye pasal!! Hahahaha. Non nom ye Bedah!

Laling, untuk set Corelle 16pcs ni khen, untuk makan 4 orang tau. Set ni datang dengan:

i)  4 dinner plate size besar (letak lauk 4-5 jenis memang takde hal tau)
ii) 4 lunch plate size sederhana (sesuwai untuk makan kuih muih atau buah buahan)
iii) 4 cereal bowl (ala nak makan bubur lambuk ke, letak sambal belacan ke, letak kuah kari ke. Bileh ajew Bedah!)
iv) 4 cawan porcelain.

Kalau laling-laling kak ton berminat, sila kontek kak ton di 012-2727 504. Ikut senang youalls. Nak wassap boleh, nak  pm boleh, nak sms boleh. Nak call pon boleh. IsnyaAllah kak ton ok jeww.
Agak agak segan nak call, email pon boleh youalls. kaktonscorelle@gmail.com

Cantik tak pinggan kak ton????????
Cantikkkkk!!!!!!!!!!!!!
Kalau cantik jom beli! Kak ton gerenti youalls puas hati!! InsyaAllah­čśŐ

Monday, 16 December 2013

Corelle Square Embossed 16pcs

Assalamualaikum dan selamat sejahtera laling-laling manis sume. Makan ape tadi taim lunch youalls? Apaaa???? Makan mee rojak abang mak? Amboiii sedap nyeee.. Nak nak makan dengan sambal sotong.. Meleleh air mata dan hidung tahan pedas khennn.. Bibir jangan cakap sure tebal seinci.. Seksi giteww.. 

Kak ton opkoz makan diet diet ajeww... Kata jaga badan khennn.. Nak tau makan ape?? Sibuk je youalls ni tauuu.. Opkoz bedal nasi sepinggan dengan sambal belacan.. Tu baru diet nama nya!! Hihihihi.. Ala diet niat! Ok ape..janji niat nak diet. Sila jangan tiru yeee. No no no.. Not good tauu..

Ada bang misai wassap kak ton, fening kepala kata bini merajuk annibersary minggu lepas bang misai lupe beli hadiah. Terusss bini mogok takmo masak seminggu. Sentap tauuu bini dah kawen 18tahun tetiba lupe. Annibersary niii.. Ala dek non, pandaimye buat sentap, terus dapat Corelle khennn bang misai bagi. 

Meh kak ton sajes kat youalls cik adik manis corelle yang available dengan kak ton. Cam biasa bedah, ready stock ye. Cash and carry tau. Book book nehe nehe yee.  Youalls book, kak ton niatkan aje book youalls tu tawww.. Harusss deposit gitew..

Untuk design paling latest yang ada pada kak ton ialah Corelle square Embossed 16 pcs. Bunga dia timbul-timbul. Yelah. Kekadang bang misai fening kepala tengok corak bunga banyak nau. Dah la meja makan kain alas bebunga, baju kurung bini bebunga, tudung bini bebunga, baju skirt anak bebunga, terus bang misai mintak square embossed katanya. Mek kak ton share gambor ngan youalls ye.

Set ni paling terbaru dan ready stock, jadi, kalau terbaru rege hantaran die mahal la sikit ye laling-laling sume. RM613. Design ni kat US sudah sold out. Sume dok berebut beli nak makan sesama famili taim krismas nanti. Jadi, dengan kak ton ajew yang ada ready stock InsyaAllah

Kalau berkenan, sila lah wassap/sms/call/pm kak ton yee. Nombor hotline kak ton: 012-2727 504 atau email: kaktonscorelle@gmail.com

Sume barang kak ton adalah ORIGINAL, ready stock dan dipilih oleh kak ton sendiri insyaAllah






Sunday, 15 December 2013

Anak-anak dara bang Michael Kors youalls!


Assalamualaikum dan selamat pagi laling-laling cun lagi menawan tak lupa jugak bang janggut, bang misai dannn bang comel teww. 

Kak ton datang lagi (macam iklan Tora khennn) nak tunjuk kat youalls anak-anak ara dari bang MK. Kiah, MK ni bukan Musatapha Kamal Kiah oii, MK ni Michael Kors Kiah! Takpe Kiah, kak ton tak kisah, ni lah masa nak belajar pasal henbeg baru khennn..

Kak ton citer sket ye pasal henbeg ni. Pada laling-laling yang suka henbeg outstanding dan ranggi, kak ton sarankan henbeg dari anak dara bang MK ni untuk youalls. Design henbeg dia saaangat cantik diselitkan dengan ekseseri buat henbeg tu bertambah cantik dan cun melecun tau.

Untuk henbeg MK ni, kak ton ada amek 3 ketul yang materialnya diperbuat daripada Jacquard fabric dan tapak serta keliling henbeg diperbuat dengan kulit. Sebab cunnnnn sangat, kak ton pon tergoda dengan kecantikan anak dara bang MK ni. Ikhlas ni ye, kak ton sendiri ada henbeg yang diperbuat pada Jacquard fabric. Dan dah 2 tahun kak ton pakai. Alhamdulillah, material ni tahan lasak. Jadi, kak ton konpiden dengan jacquard fabric ni.

Kat bawah ni kak ton dah sediakan butir terperinci nama henbeg, kaler, ukur lilit badan dan harga. Mana tau kot-kot Tipah, Bedah, Jemah, Leha, Semah dannn bang aji tak nampak kat gambor khenn..

14: Michael Kors Fulton Palm Leather Large shoulder Tote Bag
Material: Kulit
Tinggi: 11"
Panjang: 16"
Lebar: 4.5"
Kaler: Coklat Gojes
Harga: RM 799

15: Michael Kors Big Valley Large Shoulder Beige Jacquard Purse
 Material: Jacquard dengan kulit kat tapak dan keliling henbeg
Tinggi: 13"
Panjang:  12"
Lebar: 4"
Kaler: Mocha-Coklat bang Adi
Harga: RM 749

16: Michael Kors BLACK Big Valley Large Shoulder Jacquard Purse 
 Material: Jacquard dengan kulit kat tapak dan keliling henbeg
Tinggi: 13"
Panjang: 12"
Lebar: 4"
Kaler: Hitam Manis Cam Bang Jenal
Harga:  RM 749

Untuk henbeg Jacquard Fabric nombor 15 dan 16, kat ton ada bawak balik 4 ketul haritu, tapi 2 dah sold out. Satu tu sampai aje kat rumah dari epot, orang dah paksa kak ton bukan luggage tauuu. Terus zas beli. 

Jangan risau Kiah, henbeg ni kak ton amek setiap satu design satu ajew. Jadi, takde sama-sama dengan orang lain ye Kiah.

Macam biasa, nombor ajaib kak ton: 012-2727 504
Dan email ajaib kak ton: kaktonscorelle@gmail.com

P/s:
Semua produk yang kak ton jual sama ada Corelle/Henbeg/Wallet/Tuala adalah ORIGINAL. Kak ton sendiri pilih setiap satu dan pegang, belek, tilik, packing barang-barang ntuk dibawak balik. Jadi, sila beli dengan konfiden. Sorry Tipah, i dont do fake laling... Eceh eceh omputih you!!


















Thursday, 12 December 2013

Kak ton dan anak dara bang Coach

Assalamualaikum laling-laling cantik menawan, adik-adik manis, abang-abang anjer sumeee. Sila jangan unlike page kak ton ye bang bang anjer sume sebab takut bini nampak gambor gambo henbeg dan pinggan corelle. Kang meratib bini mintak henbeg dengan pinggan corelle khennn... Tak baik tauuuu.. Apa salahnya beli untuk anjer anjer comel yang selalu masak, sapot, gosok-gosok laling die nak nak taim ujung bulan tu. kalau takde bini-bini anjer lapoorrrr bang-bang comel sume khennn.. 

Alah bukan selalu pon beli untuk bini kiut teww.. Setahun 3-4 kali ajee khennn. Betul tak laling-laling kak ton? Untuk posting kali ni, kak ton nak cite pasal henbeg dari anak dara Bang Coach. Heiiii, bukan coach harimau melaya tu okeyyyy.. No no no.. Lari topik Bedah oiii. Ni henbeg jenama Coach Bedah oiiii.. 

Untuk henbeg no 09, 10 dan 11, henbeg ni besar Bedah oii. Ukur lilit anak dara ni tinggi 11 inci, panjang 17 inci dan lebar 6 inci. Punye besau khennn. Setakat nak letak pampers 10 keping jenama mami poko papa pokai tu takde hal lah Bedah oii. Siap boleh letak botol susu anak lagi.

Pada laling-laling cun yang anak bongsu umur 20 tahun, uuuiiiiiii beg ni meeemang berguna tau! Segala jenis ubat boleh sumbat. Ubat darah tinggi, kencing manis, ubat pening kapala, ubat gastrik. Ubat gegat ajew kak ton tak galakkan. Kang fening kepala pulak bila makan ubat-ubat lain bercampur ubat gegat teww.. Silap-silap, ubat bang aji pon bedah boleh tumpang kan. Selain pada tew, Kalau pegi kenduri kawen, meeemang berbaloi Bedah oii. Alah Bedah macam tak biasa. I know wat u did last wedding okeyyy.. Setakat nak seludup telor rebus 20 biji rumah Si Timah kawenkan anak memang takde hal Bedah! Memang Si Timah tak perasan punye lah..hihihi.. Tak baik tauuu Bedahhh...

Disebabkan beg ni besau, kedut-kedut, jadii baaaanyak la pakai kulit bang lembuww teww. Bila dah banyak kulit bang kembuww, rege nye mahai la sikit. Kata NEW ARRIVAL khennn.. Opkoz mahal. Tak silap kak ton, ada akak tu beli henbeg ni kat butik tanah air kite ni RM 3000++ Bedah oiii. Dengan kak ton RM 1099 ajeww. Tunggu depan rumah pulak tew.. Mana nak dapat servis tip top macam kak ton Bedah khennn. Tak payah setat kete, cari parking, gaduh dengan amoi berebut tempat parking nak nak cuti sekolah khennn.. Peace of mine giteww. 

Pada yang tak ada insurans teww, Semah oii, sampai hati tanya status henbeg-henbeg kak ton khennn. Opkoz ORIGINAL. InsyaAllah. Tak tergamak kak ton nak jual barang-barang tak ORI. Buat jatuh reputasi kak ton jew tauuu.. Neeveerrrr youu!! 

Jadi, sila beli dengan senang hati yeeee. Kesemua produk yang kak ton keluarkan adalah READY STOCK, ORIGINAL, dipilih oleh Kak Ton sendiri dan dijual oleh Kak Ton sendiri. Tidak lah kak ton beli dari orang tengah sebab nak jaga ke-Original-an nye. Jangan risau ye kak Senah. 

Selain pada tu, untuk henbeg no 13, sesuwaii untuk youalls yang suke bergaya ala-ala saloma gitew.. Pegang henbeg dekat hujung tangan ajew.. Memang kerlasss pakai musim kenduri kawin ni Tipah. Nak nak digayakan dengan kebaya merah! Kalah Cik Ta tauuu. 

09: Coach Taylor Black Gathered Leather Carryall
 Material: Kulit
Tinggi: 11"
Panjang: 17"
Lebar: 6"
Kaler: Hitam menawan
Harga: RM 1099
(New Arrival-Panas lagi youalls)


10:  Coach Taylor Red Gathered Leather Carryall
Material: Kulit
Tinggi: 11"
Panjang: 17"
Lebar: 6"
Kaler: Merah menyala
Harga: RM 1099
(New Arrival-Panas lagi youalls)

11: Coach Taylor Grey Gathered Leather Carryall
Material: Kulit 
Tinggi: 11"
Panjang: 17"
Lebar: 6"
Kaler: Kelabu Menawan
 Harga: RM 1099
(New Arrival-Panas lagi youalls)
      

13:  COACH Peyton Khaki Red Signature Cora Domed Satchel Shoulder Bag
Tinggi: 9"
Panjang: 12.5"
Lebar: 5"
Kaler: leather trim merah mak ngah yeee
Harga: RM 759

Jadi, kalau berkenan sila ke kaunter pertanyaan yeee. 012-2727 504 atau email: kaktonscorelle@gmail.com

Selamat menjamu mata!!