Wednesday, 5 March 2014

Corelle Square Hanami 16pcs Ready Stock!!!
















Assalamualaikum dan selamat petang pada semua yang baca posting kak ton. Amboi Bedah, sampai sampai rumah terus bukak tivi. Baju keje pon tak tukar lagi. Nak tengok Intan ladyana ler tew. Takpe Bedah, kak ton tak kisah janji Bedah hepi khenn.

Harini kak ton nak introduce Set Corelle Square paaaaaaaling cun dan diminati ramai. Nama glemer Corelle Hanami Garden. Bunga bunga kecil warna merah meeemang buat pinggan Bedah berseri! Orang pompuan ni, tak tau apesal, suka nau kaler merah. Suuume nak merah khenn. Langsir merah, baju kurung merah, tudung bunga merah, kapet merah, sofa pon merah. Nasib tak carik cik abang kaler merah. Mana nak carik khennn Bedahh. Merah la muka cik abang tu kalau segan atau marah! Itu ajew.

Untuk pengetahuan Bedah dan suuuume laling laling comel kak ton, corelle Hanami (16pcs) ni set makan tuk 4 orang. Meeemang meletop design. Youalls, dengan kak ton sume yang ada adalah ready stock! Tak perlu tunggu 3-4 bulan. Mau menanah jiwa menunggu. Nak nak dapat pulak seller harini hantor wassap. Minggu depan baru jawap. Bukan setakat menanah, mau makan hati khennn. Jadiii, untuk mengelakkan tragedi makan hati, jom beli dengan kak ton, bayor arini, esok kak ton pos kat youalls! Dengan syarat hari berkerja. Idok ler bang posmen nak keje hari ahad. Mau die ber-piket depan umah kak ton boikot kalau hari ahad pon kak ton suh buat collection khennn. 

Proses membeli dengan kak ton pon senang ajew. Tak caya cer try. Memang servis zasss you! Kastemer always comes first untuk kak ton tau. Kalau Bang Aji nak buat hadiah, meeemang sesuwai. Annibersari sesuwai, hadiah hari jadi sesuwai, hadiah untuk anak Cik Limah kawin sesuwai, hadiah perpisahan sesuwai, hadiah mintak mahap sesuwai. Hadiah bagi kat mak dan mak mertua pon n sesuwai bang aji! Pinggan Corelle khennn, sape nak menolak. Betol tak Bedahh??

Jadi, kalau laling laling kak ton berminat, berkenan dekat corelle Hanami atau mana mana corelle dalam gambor, sila lah pm kak ton dulu ye. Kalau rasa malas nak pm, segan nak komen, nyampah nak sms, berbulu nak wassap. Kolling ajewwww kak ton. Tapiii, kak ton bebulu kalau youalls cakap kak ton dah on da way ni. Tinggal 2 tapak je lagi ke cash deposit box. Lepas tu senyap 3 bulan. Amboi Senah, tak beli pon tak apa, tapi jangan la sampai beria ia kata dah sampai depan bank, pastu buat cerita kena mandrem duit hilang. Kak ton ok ajew kalau youalls terus terang. Kalau rasa tak mampu nak bayor full, boleh aje booking dulu. Taaapiii, dengan syarat booking deposit RM200/box ye. Next month tu selesaikan bakinya, baru la kak ton pos kat youalls. Senang khennn? Kak ton ok Senang. I is bery memahami you!

Jadi, kalau berminat, sila lah merajinkan diri dengan kontek kak ton kat nombor 012-2727 504. Talian ni berfungsi 24 jam sari, 7 hari seminggu, 28 hari bulan februari dan 31 hari pada bulan mac ye.

Youalls, ingat Corelle ingat kak ton!!
Cantik tak pinggan kak tonnnnnn???
Cantikkk!!!!!
Kalau cantik jom beli! Kak ton gerenti youalls puas hati! InsyaAllah­čśŐ






Monday, 3 March 2014

Corelle Happy Days (16pcs) Ready Stock!!!



















Assalamualaikum dan selamat tengahari laling laling comel sume. Alhamdulillah hujan pagi ni kat shah alam. Otomatik jalan jam. Suke nau orang shah alam nengok hujan. Sampai nak bawak 20km/j gitew. Kak ton tak kisah pon jalan jam. Boleh kak ton singgah makan kat kedai makan sesambil sarapan pagi. Diet khennn, kena makan nasik berlauk baru seeeegar bijik mata tuu. Hihihi

Harini kak ton nak introduce set Corelle yang saaangat meriah design nya atas pinggan. Sesapa yang nengok mesti senang hati je tau. Nama corelle ni Happy Days. Tetiap hari makan atas pinggan corelle ni mesti hepi sokmo. Hoolar mesti la hepi, dapat makan khen, nak nak hidang dalam pinggan corelle, terus semangat nak makan berhidang dan masak tetiap hari untuk cik abe khenn. Walaupon cuma lauk ikan rebus goreng cicah budu! Mau Dua kali cik abe menambah.

Set corelle happy days ni set untuk 4 orang makan. 16pcs ye che pah. Iyeeee kalau anak 6 jawapnye che pah kena la beli 2 kotak atau 2 set. Barula ngam sume anak anak boleh makan atas pinggan corelle ni. Che pah oiii, corelle ni ringan ajew. Nipis pukak tew. Anak anak umur darjah 6 tew rilek je angkat g singki pas makan. Jangan risau. Corelle ni meemang tahan lasak. Jatuh pon rilek aje melantun lantun atas lantai. Tak pecah Che pah !! Amazing bak kata omputeh. Alah membeli menang memakai che pah. Kalau pandai jaga silap silap boleh extend pakai sampai 20tahun. Punye la jimat khennn.

Ala Che Pah wehhh, gosok gosok la janggut cik abe awok tu. Pastu mintak la 2 set corelle untuk hadiah annibersary. Cik abe kitow ni kalau pandai ayat, sure setuju beli corelle punye. Jangan la risau tau. Servis kak ton RM379/box tew sampai depan pintu rumah che pah wehh. InsyaAllah che pah mesti dapat corelle dalam keadaan sempurna. Itu janji kak ton ye che pah. Kastemer mesti puas hati. Kak ton ada raaaaamai return kastemer. Alhamdulillah

Jadi, kalau che pah atau laling laling sume berkenan, sila lah pm, sms, wassap, kolling kak ton di talian 012-2727 504. 24 jam sari, 7 hari seminggu tanpa henti, tanpa makan, tanpa tdo..

Rege RM379 free delivery ke semenanjung malaysia ye. Ready stock, original, kak ton sendiri beli.


Ingat Corelle ingat kak ton yeee.

Cantik tak pinggan kak ton?????
Cantikkkk!!!
Kalau cantik jom beli!!
Kak ton gerenti youalls puas hati!! InsyaAllah!!