Thursday, 30 April 2015

Corelle Belła Faenza dan Matilda design terbaru



















Assalamualaikum dan selamat tengah hari.

Selamat menyambut hari buruh dan bercuti panjang. Pada yang tak kemana, jom cuci cuci mata dengan kak tons corelle.

Corelle Bellea Faenza dan Matilda design terbaru. Cantik kan??? Kak ton pon debor debor nengok corelle ni sebab cantik nau.

Kalau berminat kontek kak ton 012-2727 504

Terima kasih. Selamat bercuti. Assalammualaikum 

Wednesday, 29 April 2015

Cantik kan corelle bulat ni?

Assalammualaikum dan selamat pagi.

Corelle Impresion 16pcs set makan untuk 4 orang ada dalam lemari kak ton. Ready stock ye. Bayo arini esok pos (hari bekerja).

Pada youalls yang kata, tak ley terima la pinggan petak ni kak ton. Dari kecik dah pakai pinggan bulat. Jadi Limah naaaak jugak pinggan bulat. Iye lah Limah. Haa ni pinggan bulat Limah. Cer cek mana berkenan.

Corelle bulat ni beza ye dengan Corelle Livingware yang rege RM299 tu. Kalau youalls perasan, pinggan lunch plate livingware kecik sikit size nye. Dan pinggan diorang takde tebing atau rim bahasa omputih.

Pinggan bulat yang rege rm 399 ni pinggan lunch plate size die beso sikit kalau dibanding dengan corelle rege RM299 tu. Dan keliling pinggan ada tebing/rim. Jadi itu bezanya.

Kualiti hopkoz sama, tahan lasak, jimat ruang, ringan, boleh dishwasher dan boleh masuk microwave.

Kalau berkenan, sila kontek kak ton ye Limah. Nombor beroperasi 24jam sari, 7 hari seminggu. Nombor cam biasa. Idok ler bertukor 012-2727 504














Corelle City Block DAH HABIS!!!



Assalamualaikum dan selamat pagi.

Corelle City block dah habes. Sold out. Terima kasih pada yang membeli. Pada return kastemer kak ton sume, alhamdulillah, moga Allah murah kan rezeki youalls. 

Buat yang hadiah pada mak youalls tu, well done laling laling. Secara tak langsung laling laling kak ton dah buat orang tua youalls happy. Pada abang abang macho yang beli kan corelle tuk bini, semoga  semakin dalam kasih sayang youalls tew..

Pada yang lain, set semakin menyusut. Sapa cepat dia dapat ye. Terima kasih. Assalamualaikum. 

Corelle Kyoto Leaves dah nak habeh! Cecepat youalls!!



Assalammualaikum dan selamat petang.

Corelle Kyoto Leaves dah nak habeh. Selling fast! Tinggal beberapa set aje lagi. Siapa cepat dia dapat ye!!

Terima kasih

Kak tons corelle 012-2727 504

Tuesday, 28 April 2015

Corelle Petak Ready Stock 2015

Assalammualaikum dan selamat pagi. 

Ramai yang tanya kak ton, takde ke pinggan petak kak ton? Naik nyampah dah makan pakai pinggan bulat. 

Hopkoz ada you! Posting kali ni semua nya pinggan petak 16pcs set makan untuk 4 orang. Rege nye RM 399 PERCUMA ngantor ke Semenanjung. 

Ada yang corak abstract dan ada bunga bunga. Yelah, suka setiap orang tu tak sama. Jadi, kak ton cuba penuhkan citarasa semua orang dengan membeli hampir kesemua jenis design corelle. Yang plain pon ada you! Rege tetap sama ye.

Ada setengah design dah tinggal sikit. Jadi siapa cepat dia dapat. Kalau cakap kak ton book untuk Bedah Kengkang 2 set dan di cakap dengan air liur, maka terpaksa la kak ton iye kan aje dengan niat.

Tapi kalau di booking dengan RM 270/set, insyaAllah kak ton akan simpan untuk youalls, dan belen nye boleh dibayo bulan depan. Adil la kan Bedah? 

COD hanya boleh di U10 Alam Budiman Shah Alam dekat Uitm Puncak Perdana tu. Pukul 6 petang ke atas ye. Sebab nya kak ton pon bekerja makan gaji dengan encik boss.

Jadi, kalau tak nak susah susah meredah jalan yang senstiasa jam manjang, bank in aje dan kak ton pos. Sesambil nengok tibi kat rumah dan goyang goyang kaki kat opis tu sampai jugak corelle youalls tu kan. Jimat masa dan tenaga gitew.

Ok youalls, selamat menjamu mata. Pitam nengok corelle? Tak leh tido malam kenang kyoto leaves? Takde semangat nak masak sebab dok makan dalam pinggan ultraman? 

Haaaaa, Meh beli dengan kak ton!






















Video Corelle Malaysia 2015



Assalammualaikum dan selamat petang.

Ramai nau yang tanya kak ton mana satu design corelle terbaru. 
Meh nengok VIDEO kat bawah ni. Kalau rasa dok terbayang corelle aje, sampai nak masak pon takde mood! Haa sah lah tu. Kena kontek kak ton la tu.

Kak Ton Penyelesai masalah tak leh tido malam: 012-2727 504


video

Monday, 27 April 2015

Kak Tons Corelle di dalam Dapur Kak Jee!

Alhamdulillah, semalam Kak Tons Corelle ada didalam blog DAPUR KAK JEE
Kak Ton hepi  bebenor sebab raaamai dari galangan hakak hakak dan laling laling manis yang semakin tahu kewujudan Kak Ton

Laling Kak Jee

Entry mengenai Kak Tons Corelle


Untuk pengetahuan youalls semua, Kak Jee lah orang pertama dari kalangan blogger yang kak ton ajak datang ke rumah..Terbuka hati kak ton tauu. Ye, stock yang youalls nengok tu adalah ready stock sama macam apa yang Kak Jee tulis tu.

Jadi laling laling sume, sila jangan risau, bimbang dan ragu ragu. InsyaALLAH kak ton akan beri serbis terbaik. 

Terima kasih laling Kak Jee..  Ai lebiew bebeh..

Penjual Corelle Terbaik di Malaysia

Assalammualaikum dan selamat pagi laling laling comey sume.

Pada yang pertama kali menjengah blog/fb/ig kak ton terima kasih bebanyak. Kak ton upload kastemer feedback untuk laling laling semua rasa konfident dengan serbis kak ton.

Jangan dirisau, corelle kak ton ni memang menggunakan servis pos. Sabah dan Sarawak pon dah sampai. Alhamdulillah, semua ok.

Sekiranya laling laling kak ton terima corelle ada yang pecah, sumbing atau ada factory defect, insyaAllah kak ton akan ganti dengan pinggan/cawan/mangkuk yang baru. Laling kak ton mesti dapat dalam keadaan sempurna.

Terima kasih. Selamat membeli belah dan mencuci mata dengan kak ton. Assalammualaikum

Kak tons corelle: 012-2727 504


















Sunday, 26 April 2015

Corelle termurah!

Kehadapan Kak Ton si penjual Corelle,

Saya Senah dari Selatan nak ngadu dengan kak ton. Saya ni ada dilemma atau nama glemernye masalah. Saya ni kak ton baru aje nikah 5 bulan. Saya stress kak ton. Satiap kali makan, kami laki bini makan aje dalam pinggan yang tetamu bagi hadiah masa kawin aritu. Set makan untuk 4 orang jugak kak ton. Masalahnye, Senah haritu basuh pinggan, terlepas dari tangan. 2 biji dah pecah. Yang tinggal pinggan beso 2 biji je lagi.

Bila mak datang, mak mertua datang, diorang bawak pinggan belen rumah diorang, yang mana diorang tak nak, bawak datang rumah saya kak ton. Stress kak ton. Bawak pinggan helo kitty la, pinggan princess la, pinggan jenama lain tapi sume caca marba. Mana belen belen lama tu diorang bagi kat saya kak ton. Saya ni yelah, terima jelah, tapi menanah mata saya tengok pinggan hidang tetamu makan macam macam kaler dan design ada.

Saya nak tanya kak ton, ade ke pinggan yang murah dari jenama Corelle yang boleh saya beli? Senah tahu pinggan Corelle ni bagus sebab mak Senah pon ada jugak. Dah guna 20 tahun. Tapi pinggan tu takmo pulak dia bagi Senah. Dibawak nye pinggan Princess cucu dia tu. Malu Senah laki Senah makan nasi kak wok dalam pinggan princess.

Kak ton tolong lah Senah yang buntu ni. Stress Senah kak ton.

Insan yang bingung,
Senah


Jawapan:

Wahai Senah si cantik manis,

Dengan kak ton ton, rege mampu milik hokpoz ada. Rege RM299 set makan untuk 4 orang (16pcs) dan ada 10 design ready stock tercantik lagi menarik. Senah pilih aje mana Senah nak dan bank in bayaran nye, esok kak ton pos Senah. Pinggan ni insyaAllah tahan lasak dan tak mudah pecah. Tapi jangan la Senah pergi test naik tingkat 10 campak corelle ke bawah. Batu pon pecah Senah kalau buat gitu.

Jangan lah Senah bermurah rupa. Senyumlah Senah sebab kalau bayo arini, esok pos, kemungkinan beso lusa nya dapat. Hilang masalah dilemma Senah tu. Kalau agak agak Senah takde duit, deposit aje RM170 dan belen nye bayo bulan depat.

Kak ton kira, selasai sudah masalah Senah.

Sekian, 
Keluh kesah bersama kak ton.

Untuk ape ape masalah kontek kak ton di 012-2727 504











Friday, 24 April 2015

Corelle Ready Stock Malaysia 2015

Assalammualaikum dan selamat petang laling laling cun melecun sume.

Ada yang tanya kak ton, iye ke kak ton ni banyak nau stock corelle kat rumah?

Hamboi, sentap tau Bedah tanya camtuh. Penat kak ton nyusun corelle dengan bang aji dan skarang dah ada pembantu. 

Tak caya kan Bedah? Meh nengok koleksi corelle kak ton. Ada lebih dari 40 design terbaru, tercantik dan meletop.

Percaya? Ai tell you, kak ton memang trusted seller. InsyaAllah.

Terpikat? Teringat corelle dan tak leh tido malam? Bini sentap bang aji tak bagi pegi kelas poco poco? Mak merajuk lambat bagi duit elaun? 

Tak yah pening pening kepala nak pujuk. Beli aje corelle, mesti senyum lebo sampai telinga. Cer Bang Aji terai..









Thursday, 23 April 2015

Corelle termurah 2015

Assalammualaikum dan selamat pagi.

Mengantuk pagi ni? Takde mood nak kerja? Asyik teringat kat anak anak je kat rumah? Takde mood nak masak?

Meh kak ton jamu  mata youalls tengok koleksi ready stock kak ton ni. 

kalau ada berkenan, sila jangan  memalu kontek kak ton ye youalls

Kak Ton 012-2727 504



  video


Wednesday, 22 April 2015

Corelle City Block 2015

Assalammualaikum dan selamat petang Bedah, Tipah, Semah, Timah, Markonah, kak Limah, Datin Juju yang tengah on the way nak pegi disneyland hong kong tu dan laling laling kak ton sume.


Hamboiii kan main Datin Juju eksen dengan kak ton ye. Wasap gambo kapal tebang nak pegi disneyland kong kong bak kata anak kak ton. Berapa kali dah kak ton cakap Hong Kong, dia sebut kong kong. Ikut ko la nak. Janji ada bunyi.

Yang tak pegi memana pon tak apa. Bukak aje henpon taip aje mana nak pegi semua nye kluo depan mata!

Sama lah cam corelle. Tak yah jenuh jenuh nak pegi usa nak beli corelle. Kak ton bawak balik usa untuk youalls nengok dan beli corelle kak ton.

Hebat kak ton! Hopkoz.. Ready stock tau.. Bayo arini, esok kak ton ngantor. Tak perlu tunggu 3-4 bulan! Kak ton paham, kak ton pun tak suke nunggu lelama. Menanah jiwa kak ton ni.

Jadi sebelum menanah teruk, meh beli dengan kak ton. Gerenti youalls puas hati! InsyaAllah.


Corelle City Block 16pcs set makan untuk 4 orang. Siapa cepat dia dapat. Takde duit tak ade masalah. Boleh 2 kali bayo. Deposit RM 170/set. Belen bayo bulan depan. Rege nak cash and carry RM 299 aje. Free delivery ye laling laling sume.


Apalagi? Meh kontek kak ton 012-2727 504




Corelle design terbaru!!!

Assalammualaikum dan selamat pagi

Nak design corelle terbaru? 
Meh kontek kak ton!

Kak Ton  si penjual corelle 012-2727 504


Corelle Terbaru 2015

Assalammualaikum dan selamat petang.

Malas nak baca pepanjang?
Nah tengok aje!

Berkenan?
Kontek kak ton 012-2727 504


video

Tuesday, 21 April 2015

Penjual Coreller terbaik online di malaysia

Assalammualaikum dan selamat pagi. 

Ni antara feedback kastemer kak ton. InsyaAllah, kak ton akan bagi serbis 5 bintang untuk youalls. Serbis tip top meletop insyaAllah..

Apalagi, meh membeli. Kak ton gerenti youalls puas hati!!

Kak ton 012-2727 504










Monday, 20 April 2015

Corelle termurah ready stock

Assalamualaikum dan selamat tengahari.

Takut nak beli dengan seller online? Boleh caya ke? Kalau pecah bile dapat cemana? 

Youalls! Haip tak baik ragu ragu tau. InsyaAllah dengan kak ton memang boleh di harap. Trusted seller gitu! Tak penah youalls nengok orang komen tak puas hati khennn??

Kalau time youalls dapat pinggan mangkuk tu pecah/sumbing kak ton replace insyaAllah! Tak kira la kemana pon. Hatta ke sabah sarawak pon kak ton replace insyaAllah.
Itu memang moto kak ton. Terima dalam keadaan sempurna!

Corelle spring pink antara design meletop tau. Haritu habis licin design ni. Laa ni, haaa amek ready stock. Bayo arini esok kak ton pos. kalau nak buat open house sabtu ni memang sempat insyaAllah!

Rege kasih sayang RM 299. Set makan 4 orang 16pcs.

Siapa cepat dia dapat. Bang aji tu, udah udah le kemut dengan mak aji. Belikan aje lerrr..

Kak tons corelle 012-2727 504



Sunday, 19 April 2015

Corningware tak cantik?????

Assalammualaikum dan selamat pagi laling laling gojes sume!


Fening kepala takde bekas nak hidang bila tamu datang? 

Bekas lama tu old skool rasa malu nak jamu orang? 

Bang Misai pesan tak yah masak sebab youalls duk hidang dalam pinggan Frozen atau pinggan Elmo??

Tensen mak mertua cebik cebik bibir bila youalls masak???

Lepas ni sume tu takde lagi!!!!!

Dengan Corningware French white 12 pcs, air mata mak mertua tu nengok! Sebab rumah dia pon tak best camtuh tau! Tipah seblah rumah jangan cakap, sawan die nengok youalls hidang dengan french white.. Nak nak pulak di-matching-kan dengan pinggan corelle design terbaru.. Makan dalam Tipah!

Rasakan Tipah! Bio tak pandai masak, janji presentation kebabom!

Rege air mata kering basah balik RM 499. Ready stock! Bayo arini esok ngantor. Limited ye. Sape cepat dia dapat!!!

Kak ton si penjual corelle 012-2727 504

P/s: jangan ler suh pm. Semua info dah ada. Tapi kalau youalls nak tanya ape ape soklan, silakan inbox/wasap/sms/kolling kak ton ye. 

Terima kasih😘






Saturday, 18 April 2015

Corelle nipis bandhani








Assalammualaikum dan selamat pagi.

Corelle Bandhani 16 pcs set makan tuk 4 orang hanya RM 299!

Ready stock bayo arini esok ngantor!

Tak perlu taip pepanjang! Corelle memang nipis, ringan, jimat ruang dan kalau malas campak aje dalam dishwasher! 

Tadaaaa!! Hebat kan?

Nak rasa kehebatan corelle? Meh ler beli! Kak ton percaya youalls mesti puas hati!

Kak ton 012-2727 504

Thursday, 16 April 2015

Design corelle paaaling terbaru!! Dalam lemari youalls!!

Assalammualaikum dan selamat pagi laling laling comey sume.

"Kak ton, saya ni penggila Corelle! Tak ada ke corelle paaaaling terbaru? Paaaaling cantik, paaaaling meletop?"

Hopkoz ada Temah tau. Dengan kak ton tak payah tunggu 3-4 bulan. Semua ya READY STOCK!!! Bayo arini, esok kak ton pos!!

Corelle terbaru Emma Jane secantik nama design dia tu. Meeemang tak jemu mata memandang. Bunga yang terang benderang buat pinggan youalls nampak saaaangat kerlas dan tak malu malu kucing nak dijamu pada tamu yang datang! Terbeliak mata mak mertua! Ingat pegi langkawi pinggan rumah mak mertua design paling terbaru, sekali Temah beli dengan Kak Ton memang tak payah diragui youalls!!! Kak Ton sendiri pegi USA beli tau!

Rege RM 429 set makan 4 orang 16pcs.

Sesiapa berminat boleh kontek kak ton ye 012-2727 504







Corelle cantik meletop pretty pink





Assalammualaikum dan selamat petang. 

Set corelle pretty pink tinggal set terakhir untuk set yang ada gelas 4 biji dan tray.
Kalau nak beli asing asing boleh ye youalls!!

Set pinggan mangkuk 4 orang (16pcs) RM 399, tray RM 99 dan Gelas RM 120 untuk 4 biji.

Rege kasih sayang air mata RM618. Tapi sebab kak ton mood baik arini, bayo aje RM 600. Takde duit? Deposit dulu RM 350. Belen bayo bile dapat gaji ye.


Kak tons 012-2727 504

Wednesday, 15 April 2015

Malas Basuh Pinggan???




Assalammualaikum dan selamat pagi youalls.

Amboi kak ton. Sesedap je suruh dishwasher kan aje pinggan tu!

Helo Bedah, 30 tahun lepas orang basuh baju pakai tangan, sekarang orang pakai mesin. 

Tak pelik Bedah, esok esok semua rumah ada dishwasher. Yelah, pada yang bekerja, balik rumah pukul brape kan? Nak masak, layan anak makan lepas tu kena la membasuh pinggan mangkuk dan cawan tu kan. Hat tuuuu la amek masa. Mengemas dan membasuh! Jadi youalls, pinggan corelle ni boleh dishwasher. Selesai makan sumbat aje dalam dishwasher.

Selesai dan selamat 30 minit mencuci pinggan mangkuk youalls tu. Boleh lepak lepak sat dengan anak anak dan keluarga khennn..

Apalagi? Corelle memang boleh basuh pakai dishwasher! Omputeh dah berzaman pakai dishwasher Bedah oi.. 

Kak ton 012-2727 504

Kak tons corelle serbis tip top





Assalammualaikum dan selamat malam. Ni kak ton nak tunjuk kastemer yang hepi membeli dengan kak ton.

Laling laling sume, jangan lah diragui dengan serbis kak ton yang tip top lagi kerlas ni. So far serbis kak ton bayo arini, esok nye ngantor. Kalau la kak ton ade buat tak elok mesti youalls dah melaser dekat wall kak ton khennn..

Jadi jangan risau, insyaAllah so far semua serbis kak ton ekselen kata omputeh.

Ape lagi, meh ler membeli! Design terkini youalls! Tak perlu tunggu makan hati 3-4 bulan!!!

Kak ton 012-2727 504

Tuesday, 14 April 2015

Corelle kak ton tak cantik??

Assalamualaikum dan selamat pagi

Pening kepala mak mertua nak datang hujung minggu ni? Bang Aji jemput kengkawan datang rumah tapi pinggan set huru hara? 

Dengan Kak Ton pening kepala dah tak ada!!

Corelle Paling Cun Paling Cantik Paling Meletop Corelle Pretty Pink 16 pcs set makan 4 orang ada ready stock. Rege mampu milik RM 399/set. Free delivery ke seluruh pelusuk semenanjung Malaysia!

Dah lah cantik, ringan, kuat, tahan lasak dan jatuh tak pecah!

Kalau nak set ada jugak! Tray yang rege RM 99 dan gelas RM 240 untuk 8 biji ada ready stock. 

Beli 2 set corelle, 1 tray dan 8 biji gelas kak ton kak ton bagi rege sap sap soi RM1100. Rege air mata! Bayo arini esok ngantor!

Nak beli tapi tak dpt gaji? Tak yah risau! Deposit RM 600 bulan depan bayo la belen!

Kak ton 012-2727 504









Corelle besar dan banyak pakai ruang???

Assalamualaikum dan selamat malam.

Siapa ada masalah storage dapur kecik? Nak beli pinggan mangkuk tapi pinggan mangkuk tebal gedabak lepastu takde tempat nak letak! Angkat tangan tinggi tinggi!

Oo ramai rupenye! Youalls! Pinggan mangkuk corelle ni satu set ruang dia saaaangat jimat tau. Dah lah nipis! Ringan pulak tu! Meeemang best youalls! Jatuh pulak tak pecah! 

Tak caya? Meh nengok gambo kak ton letak ni! Tak caya? Meh beli!! 

Kontek kak ton di 012-2727 504. Nombor beroperasi 24 ja, sehari. 7 hari seminggu ye!




Thursday, 9 April 2015

Corelle Twillight Groove set terakhir.. Sape cepat dia dapat ye



Assalamualaikum dan selamat malam. Corelle twillight groove 16pcs awek paling hot paling laris dah tinggal set terakhir! 


Sape berminat sila kolling/wasap/sms kak ton ye. Rege RM399. Free delivery ke Semenanjung!!


Kak ton: 012-2727 504


Selamat malam youalls! Ingat corelle ingat kat ton ye!!