Monday, 30 November 2015

Terima kasih dengan sambutan laling laling semua!!

Assalammualaikum dan selamat petang laling laling semua! Terima kasih dengan sambutan live dari amerika!

Alhamdulillah.. Habis licin semua stock platters! Jom kak ton jamu youalls dengan lunch kak ton. Halal ye youalls! Jangan speku bukan bukan..

Ok youalls selamat berehat Assalammualaikum!! Terima kasih semua!!


Saturday, 28 November 2015

Serving Plate Kyoto Leaves

I'm I'm Live update dari Amerika! Akhirnya kak ton berjaya jumpa cik kak cun melecun. Serving Plate Kyoto Leaves!!!

Berkenan sila kontek kak ton cecepat!! Kak ton hanya bawak balik pada yang bayor aje ye!!

Kalau nak sila wasap cecepat. Limited ye lalijg laling semua!!!







Live in USA serving plate! Nak cecepat inform dan bayor !!

Live in USA: serving plate country cottage, provincial blue, shadow iris, pink trio dan apricot groove!!

Kalau berkenan sila kontek cecepat. Hanya yang bayo aje kak ton beli. Tak bayo tak beli, kirim ailior dapat airlior. Maleh kak ton tak layan kes kes ailior ni. Kalau bayo kak ton pos hari senin 7/12 yang.

Sekian terima kasih.




























Friday, 27 November 2015

Hand Bag Live in USA. Berkenan meh cecepat kontek kak ton!!

Live update dari USA. Hand Bag Kate Spade. Kalau bayo baru kak ton beli ye. Sila kontek kak ton cecepat. 012-2727 504. Sekian terima kasih.















































Tray corelle splendor dan Callaway!!

Live update kak ton di amerika. Berminat sika kontek kak ton cecepat 012-2727 504







Corelle Serving Plate ready stock!!

Live update. Siapa nak sila cecepat inpom kak ton ye 012-2727 504








Set sudu garpu corelle ready stock!!!

Assalammualaikum dan selamat petang.

Set sudu garpu RM 279. Limited stock. Memang cantik. Ada 2 design aje. Kalau nak sila kontek kak ton cecepat. Set ni saaangat LIMITED. 

Bayo full baru kak ton beli. Hand carry ye youalls!

Kak ton live in Amerika.. Kerlasss Bedah!!












Thursday, 26 November 2015

Corelle dan kak ton

Assalammualaikum dan selamat pagi. Alhamdulillah kak ton dah selamat tiba di Amerika. Kedai rata rata tutup harini. sebab holiday. Thanks giving katanya. Alaaa yanh makan ayam belanda tuu. Nasib kedai makan HALAL buka! Kalau tak mau kurus kak ton tak makan sehari tauu..

Kelas kan Bedah?! Makan salad hidang dalam pinggan corelle. Kuah kuah, pinggan makan semua hidang dalam pinggan Corelle tau!

Pasal apa Corelle? Well youalls, ai tell you, Corelle ni ringan, mudah nak ngangkat, nipis tau ..senang ler nak di simpan! Dannnn boleh masuk dish washer! Tak koser ler abang abang tu basuh guna kuasa lengan. Semua masuk mesin ajer.

Youalls nak tau, corelle ni diperbuat dari gelas yang tahan lasak. Setakat nak hidang makan kat bebudak tu tak ada masalah. Cuma kalau jatuh bunyik bising sikit ler ketang ketung nye tu..

Nanti tunggu ye update kak ton untuk akseseri corelle. Kalau berkenan boleh inform kak ton, bayo, kak ton bawak balik  dan pos hari senin 7/12 ye youalls!! 

Sekian terima kasih. Assalammualaikum 

Kak ton









Monday, 16 November 2015

Corelle putih bersih

Assalammualaikum dan selamat pagi dan salam subuh. 

Corelle cantik manis suci murni putih kosong khas untuk yang suka kan simple simple.

Rege ada kat gambor. Berkenan sila kontek kak ton 012-2727 504. Dah habis jangan "ala kak tonnnn" yeee..





























Sunday, 15 November 2015

Corelle kaler biru you!!

Asalammualaikum dan selamat pagi laling laling semua.

Ada yang tanya kak ton. Ada tak corelle kaler biru biru gitew. Bang janggut die nengok kaler jadi pening kepala katanya.

Hopkoz ade. Jangan risau bang janggut. Corelle warna pelangi je tak ada.

Kot berkenan meh kontek kak ton 012-2727 504. Youalls, kak ton tak dapat update panjang lebor. Boss kan main jeling tajam kat kak ton. Eleh jeles ler tew tak dapat pakai corelle.. Mintak rege murah ngan kak ton..  malas i nak layan u boss..






















Thursday, 12 November 2015

Paling Meriah!!

Assalammualaikum dan selamat pagi youalls.

Ada yang wasap tetengah malam pukul 2-3 pagi. Tak boleh tidor ler tuuuu. Wasap nak tanya design mana paling cantik.. Amboiiii sampai terkebil kebil stress mikir corelle ye.

Yelah Mira, stress sangat khennn. Meh kak ton share gambor. 

Pada mata kak ton, ni lah antara design yang paling meriah. Memang tak jemu nengok. Kak ton pon suke tau. Bang aji selalu jeling kat kak ton. Semua design berkenan, dah tu penuh rumah nak letak corelle untuk diri sendiri. Dah ler kalau nak corelle kena beli 2 set! Banyak tak banyak ada sampai 50 designs! Tak beratus ratus pinggan corelle kak ton untuk pakai sendiri?! 

Jadi untuk puas kan hati semua orang. Bang aji suke kosong, kak ton suka bunga, anak suka lines.. Haaa pakai ikut suka!! Tak payah mikir nak seragam. Orang datang baru pakai seragam.. Sila jangan tiru kak ton. Stail orang kampung, asal dan aje. Kak ton tak kisah. Kampung at heart gitu.

Kalau youalls berkenan, sila wasap kak ton cecepat. Design yang kak ton up harini semua antara anak dara paling laku. Kalau lambat, kongpem gigit jari! Mira, udah ler kebil kebil. Beli aje lah mira. Gerenti malam ni boleh tidor!

Meh kontek kak ton. Nombor macam biasa 012-2727 504

Assalammualaikum dan selamat berhari jumaat!


















































Wednesday, 11 November 2015

Corelle Winter Frost 30 pcs set makan 6 orang tinggal 2 set aje lagi!!!

Assalammualaikum dan selamat pagi. 

Corelle winter frost 30 pcs set makan 6 orang tinggal 2 set aje. Siapa berkenan, mengidam, nak beli bagi hadiah dan dah mimpi mimpi tak leh tidor malam sila kontek kak ton.

Kalau dah habis, surat rayuan, wasap nangis nangis atau buat buat sawan kat laki youalls tu tak di layan. Time takde tak dapat kak ton nak jual tau.

Sila kontek 012-2727 504

Siapa bayo dulu dia punye ye. Terima kasih