Thursday, 8 December 2016

Corelle Winter Frost LOOSE

Assalammulaikum dan selamat petang laling laling semua. 

Ni kak ton nak kabo corelle winter frost loose untuk youalls. Youalls boleh beli ikut suka. Nak banyak mana ikut laling laling semua.

Hanya kaler putih aje ada. Jangan dimintak design lain atau kaler lain. Kenapa kak ton pilih kaler putih???

1) sebab senang nak mix and match gitew. Letak ler lauk apa, memang nampak cantik atas pinggan laling laling semua. Tak pandai masak pon tak pe. Janji presentable gitewww.. Lepas lepas tu improve ler ye laling laling semua dari segi rasa..

2) untuk akan datang, kalau youalls nak menambah, range winter frost ni meeemang banyak pilihan. Dari sekecik kecik mangkok sos ke sebesor besor mangkok hidang. Semua ada youalls!!

Kenapa kena beli corelle??? 

Hopkoz corelle ni jenama established dah ada berpuluh puluh tahun dan mak mak kite , mak sedara, akak sedara belajo amerika dah bawak balik 20 tahun lepas dah.. Kite baru nak belajor kenal corelle khenn.. dulu pon dah lama kenal corelle.
Cube sebut corelle kat nenek laling laling tu, melompat bangaun agaknyaaa.

Satu lagi laling, corelle ni meeemang ringan. Takde masalah lenguh lenguh tangan masa membasuh dan masa mengguna kan corelle.

Hakak hakak semua, corelle ni tahan lasak kelentung kelentang pon alhamdulillah syukur ada corelle gitew!!! Idok ler pecah, idokler sumbing. Melainkan laling laling baling pinggan kat bang janggut sebab kes bawar uber tu!! Opsss sila gugel ye!

Part paling best youalls!! Boleh masuk microwave! Tak kira la mug ke, pinggan ke, mangkok ke semua "microwaveable" giteww!!

Youalls, corelle ni nipis tau! Senang nak simpan, senang nak handle dan jimat ruang!!

Hebat tak hebat corelle kita ni kan...

Haaa apa lagi.. Dah la tahan lasak, tahan lama pulak tu. Bang aji bang janggut jangan nak mengelak bila bini mintak corelle.. Patut bang aji bang misai bang janggut kena cakap mujur ada corelle!! Dapat buat bini sengih sampai telinga!!


Berkenan? Haaa cecepat kontek kak ton

** semua corelle adalah ready stock, tak perlu menanah jiwa tunggu 5-6 bulan. Ni USD naik, akan datang mau rege corelle melompat tinggi sebab USD naik mencanak! Macam rege minyak masak!! Opssss!!
















































Thursday, 13 October 2016

Michael Kors Leather Wallet

Assalammaulaikum dan selamat pagi laling laling semua..

Ni kak ton nak lelong Michael Kors Leather Wallet. In sya Allah.. Original jangan risau, kak ton sendiri pegi beli kat Amerika. 

Kesemuanya dalam gambor rege dari RM 479 jadi RM 300!! Kulit ye laling laling cayang.

Ini aja ada. Jangan ler di mintak kaler lain. Yang ada dalam gambor aje ye yang.

Berkenan? Sila cecepat wasap kak ton. Siapa bayo dulu dia punye ye youalls!

Kak ton 
















Wednesday, 5 October 2016

LELONG!! LELONG!! LELONG!!!

LELONG LELONG LELONG!! 
Siapa cepat dia dapat!!

Bak kata omputih everything must go!! 
Kak ton tak mo simpan. Penuh gobok rumah!

Memang cantik!!

Kak ton 012-2727 504






























Monday, 3 October 2016

SOLD OUT!! HABIS!!!

Assalammualaikum dan selamat malam.

Youalls, semua design ni dah habis!! SOLD OUT!! 

Ada sesetengah Cik Adik Manis Corelle kita dah tak banyak. Kalau berkenan sila cepat cepat kontek kak ton sementara stok masih ada!!

Dah habis kak ton tak restock ye tahun ni sebab currency terok nau. Jadi sila rebut peluang sementara tengah Sale ni ye. Selepas 7 Oktober, rege naik pada asal. Idok ler ada diskaun air mata meleleh lagi.

Cepat cepat cepat!!! Jangan lambat lambat youalls!!

Selamat malam. Assalammualaikum. Tata tata

Kak ton



























Wednesday, 7 September 2016

Last set Corelle Blushing Rose

Assalammualaikum dan selamat pagi.

Last set corelle Blushing Rose! Lepas ni payah dah nak jumpe! Siapa cepat dia dapat!

Berkenan? Sila kontek kak ton cepat cepat ye youalls.

Kak ton 012-2727 504




Saturday, 20 August 2016

Corelle paling cantik!



Assalammualaikum dan selamat berhujung minggu.

Ceriakan hari youalls dengan Corelle Emma Jane. Design terbaru, paling cun, paling hot dan meletopppp..

Nama pon kan main sedap!! Berkenan? Bayo harini esok pos!! Cecepat wasap 012-2727 504. Agak agak tak sabor meh collect kt denai alam. On the spot gitewwww.

Babai! Tata tata. Assalammulaikum!!!

Thursday, 18 August 2016

Corelle South Beach tinggal 4 set!!






Assalammualaikum dan selamat pagi. 

Hupdate ringkas di pagi jumaat. Corelle South Beach tinggal 4 set. Meeeemang cun melecun. Gambor bawah ni kak ton amek sendiri ye. Nak menunjuk kat youalls yang laling ni memang cantik dan bukan potogenik yeee.

Cecepat kontek kak ton untuk membeli. 012-2727 504

Sekian terima kasih

Monday, 15 August 2016

Corelle Loose Winter Frost







































Assalammualaikum dan selamat petang. Ramai nau yang tanya, nak beli set loose corelle. Ok selepas belek 376 kali. Tekan kalkelater tekan tekan tekan haaa ni lah rege corelle loose winter frost. 

Untuk pengetahuan youalls, corelle winter frost ni aje satu satunye corelle yang ada banyak ekseseris. Kira nya akan datang kalau ler youalls nak menambah, haaa memang design ni ler yang terbaik sekali. 

Dari sekecik kecik mangkok ke sebesor besor mangkok. Kira kalau letak kat muka. Besor mangkok pada muka! Takpe, sedap sikit hati kann.. Muka tak selebar mangkok!
Sambung makan lagi.. Takpe bedah.. Kak ton ok je bedah nak makan. Janji bedah suka khennn..

Jadi kat sini, laling laling semua corelle idok termasuk postage ye youalls. Kalau nak beli 30dinner set, 10 mangkok atau 7 pasta bowl ikot youalls ler. Kata loose kan. Boleh beli sesuka hati!

Mintak tolong jangan tanya selain dari gambor sebab idok ler ade Bedah oiii. Hanya dalam gambor aje yang available.


Agak agak tak sabor, kejap lagi kakak ipar nak datang makan pukul 8malam ni, sila la bawak kereta ke denai alam. Jangan risau. Semuanya ready stock. Cash and carry gitew..

Buat laling yang jauh dimata tapi dekat di whatsapp. Bang posmen kan ada! Jangan stress youalls!! Sabah sarawak pon kak ton pos! Ini kan pulak kat baling kedah. Hopkoz no problem bak kata omputih! 

Mok cun mok cun lah pon boleh beli! Pakai ler bedak sejuk 10 lapis.. Goyang goyang kaki.. Goyang goyang tanyan sambil masak..Tak yah keluar rumah bersiap. Sampai masa Tup tup corelle dah sampai! 

Berkenan sila kontek kak ton. Nombor ajaib tak lain tak bukan 012-2727 504. Sekian terima kasih.. Selamat bercuti. Agak agak tak leh tidor malam, cecepat kontek kak ton. Bior hilang masalah tak tidor malam youalls tu!!