Friday, 24 February 2017

Corelle Enchanted tinggal 5 set youalls!!!





Assalammualaikum dan selamat petang laling laling semua.

Youalls, ni kak ton nak kabo, Corelle Enchanted dah tinggal 5 set ye. Kalau youalls nak tau, design ni dah discontinue sejak 2015 lagi. Jadi, kalau habis ni, memang payah dah nak carik! Ni kira spesis spesis corelle yang rare gitew!! Jangan ler dok push push kak ton suruh ada kan jugak design ni. Memang kat kilang pon tak de dah ye cayang cayang semua..

Kot kot ler ngidam, teringin, nakkkk sangat!!! haaa cecepat kontek kak ton ye. Siapa cepat dia dapat ye youalls... Jangan tak tau, hakak hakak kita ni kalau suka, beli 4-5 set terus!! Air mata yang lain😭😭😭

Kalo takmo adegan air mata, tidor tak lena sebab nyesal lambat nau nak wasap, mandi teringat corelle.. Asal makan rasa takde mood.. Dok teringat enchanted ni.. Cecepat!!! Siapa bayo dulu dia punye!!

Sekian terima kasih

Kak ton

Thursday, 8 December 2016

Corelle Winter Frost LOOSE

Assalammulaikum dan selamat petang laling laling semua. 

Ni kak ton nak kabo corelle winter frost loose untuk youalls. Youalls boleh beli ikut suka. Nak banyak mana ikut laling laling semua.

Hanya kaler putih aje ada. Jangan dimintak design lain atau kaler lain. Kenapa kak ton pilih kaler putih???

1) sebab senang nak mix and match gitew. Letak ler lauk apa, memang nampak cantik atas pinggan laling laling semua. Tak pandai masak pon tak pe. Janji presentable gitewww.. Lepas lepas tu improve ler ye laling laling semua dari segi rasa..

2) untuk akan datang, kalau youalls nak menambah, range winter frost ni meeemang banyak pilihan. Dari sekecik kecik mangkok sos ke sebesor besor mangkok hidang. Semua ada youalls!!

Kenapa kena beli corelle??? 

Hopkoz corelle ni jenama established dah ada berpuluh puluh tahun dan mak mak kite , mak sedara, akak sedara belajo amerika dah bawak balik 20 tahun lepas dah.. Kite baru nak belajor kenal corelle khenn.. dulu pon dah lama kenal corelle.
Cube sebut corelle kat nenek laling laling tu, melompat bangaun agaknyaaa.

Satu lagi laling, corelle ni meeemang ringan. Takde masalah lenguh lenguh tangan masa membasuh dan masa mengguna kan corelle.

Hakak hakak semua, corelle ni tahan lasak kelentung kelentang pon alhamdulillah syukur ada corelle gitew!!! Idok ler pecah, idokler sumbing. Melainkan laling laling baling pinggan kat bang janggut sebab kes bawar uber tu!! Opsss sila gugel ye!

Part paling best youalls!! Boleh masuk microwave! Tak kira la mug ke, pinggan ke, mangkok ke semua "microwaveable" giteww!!

Youalls, corelle ni nipis tau! Senang nak simpan, senang nak handle dan jimat ruang!!

Hebat tak hebat corelle kita ni kan...

Haaa apa lagi.. Dah la tahan lasak, tahan lama pulak tu. Bang aji bang janggut jangan nak mengelak bila bini mintak corelle.. Patut bang aji bang misai bang janggut kena cakap mujur ada corelle!! Dapat buat bini sengih sampai telinga!!


Berkenan? Haaa cecepat kontek kak ton

** semua corelle adalah ready stock, tak perlu menanah jiwa tunggu 5-6 bulan. Ni USD naik, akan datang mau rege corelle melompat tinggi sebab USD naik mencanak! Macam rege minyak masak!! Opssss!!
















































Thursday, 13 October 2016

Michael Kors Leather Wallet

Assalammaulaikum dan selamat pagi laling laling semua..

Ni kak ton nak lelong Michael Kors Leather Wallet. In sya Allah.. Original jangan risau, kak ton sendiri pegi beli kat Amerika. 

Kesemuanya dalam gambor rege dari RM 479 jadi RM 300!! Kulit ye laling laling cayang.

Ini aja ada. Jangan ler di mintak kaler lain. Yang ada dalam gambor aje ye yang.

Berkenan? Sila cecepat wasap kak ton. Siapa bayo dulu dia punye ye youalls!

Kak ton 
















Wednesday, 5 October 2016

LELONG!! LELONG!! LELONG!!!

LELONG LELONG LELONG!! 
Siapa cepat dia dapat!!

Bak kata omputih everything must go!! 
Kak ton tak mo simpan. Penuh gobok rumah!

Memang cantik!!

Kak ton 012-2727 504






























Monday, 3 October 2016

SOLD OUT!! HABIS!!!

Assalammualaikum dan selamat malam.

Youalls, semua design ni dah habis!! SOLD OUT!! 

Ada sesetengah Cik Adik Manis Corelle kita dah tak banyak. Kalau berkenan sila cepat cepat kontek kak ton sementara stok masih ada!!

Dah habis kak ton tak restock ye tahun ni sebab currency terok nau. Jadi sila rebut peluang sementara tengah Sale ni ye. Selepas 7 Oktober, rege naik pada asal. Idok ler ada diskaun air mata meleleh lagi.

Cepat cepat cepat!!! Jangan lambat lambat youalls!!

Selamat malam. Assalammualaikum. Tata tata

Kak ton



























Wednesday, 7 September 2016

Last set Corelle Blushing Rose

Assalammualaikum dan selamat pagi.

Last set corelle Blushing Rose! Lepas ni payah dah nak jumpe! Siapa cepat dia dapat!

Berkenan? Sila kontek kak ton cepat cepat ye youalls.

Kak ton 012-2727 504




Saturday, 20 August 2016

Corelle paling cantik!



Assalammualaikum dan selamat berhujung minggu.

Ceriakan hari youalls dengan Corelle Emma Jane. Design terbaru, paling cun, paling hot dan meletopppp..

Nama pon kan main sedap!! Berkenan? Bayo harini esok pos!! Cecepat wasap 012-2727 504. Agak agak tak sabor meh collect kt denai alam. On the spot gitewwww.

Babai! Tata tata. Assalammulaikum!!!

Thursday, 18 August 2016

Corelle South Beach tinggal 4 set!!






Assalammualaikum dan selamat pagi. 

Hupdate ringkas di pagi jumaat. Corelle South Beach tinggal 4 set. Meeeemang cun melecun. Gambor bawah ni kak ton amek sendiri ye. Nak menunjuk kat youalls yang laling ni memang cantik dan bukan potogenik yeee.

Cecepat kontek kak ton untuk membeli. 012-2727 504

Sekian terima kasih