Wednesday, 7 September 2016

Last set Corelle Blushing Rose

Assalammualaikum dan selamat pagi.

Last set corelle Blushing Rose! Lepas ni payah dah nak jumpe! Siapa cepat dia dapat!

Berkenan? Sila kontek kak ton cepat cepat ye youalls.

Kak ton 012-2727 504




Saturday, 20 August 2016

Corelle paling cantik!



Assalammualaikum dan selamat berhujung minggu.

Ceriakan hari youalls dengan Corelle Emma Jane. Design terbaru, paling cun, paling hot dan meletopppp..

Nama pon kan main sedap!! Berkenan? Bayo harini esok pos!! Cecepat wasap 012-2727 504. Agak agak tak sabor meh collect kt denai alam. On the spot gitewwww.

Babai! Tata tata. Assalammulaikum!!!

Thursday, 18 August 2016

Corelle South Beach tinggal 4 set!!






Assalammualaikum dan selamat pagi. 

Hupdate ringkas di pagi jumaat. Corelle South Beach tinggal 4 set. Meeeemang cun melecun. Gambor bawah ni kak ton amek sendiri ye. Nak menunjuk kat youalls yang laling ni memang cantik dan bukan potogenik yeee.

Cecepat kontek kak ton untuk membeli. 012-2727 504

Sekian terima kasih

Monday, 15 August 2016

Corelle Loose Winter Frost







































Assalammualaikum dan selamat petang. Ramai nau yang tanya, nak beli set loose corelle. Ok selepas belek 376 kali. Tekan kalkelater tekan tekan tekan haaa ni lah rege corelle loose winter frost. 

Untuk pengetahuan youalls, corelle winter frost ni aje satu satunye corelle yang ada banyak ekseseris. Kira nya akan datang kalau ler youalls nak menambah, haaa memang design ni ler yang terbaik sekali. 

Dari sekecik kecik mangkok ke sebesor besor mangkok. Kira kalau letak kat muka. Besor mangkok pada muka! Takpe, sedap sikit hati kann.. Muka tak selebar mangkok!
Sambung makan lagi.. Takpe bedah.. Kak ton ok je bedah nak makan. Janji bedah suka khennn..

Jadi kat sini, laling laling semua corelle idok termasuk postage ye youalls. Kalau nak beli 30dinner set, 10 mangkok atau 7 pasta bowl ikot youalls ler. Kata loose kan. Boleh beli sesuka hati!

Mintak tolong jangan tanya selain dari gambor sebab idok ler ade Bedah oiii. Hanya dalam gambor aje yang available.


Agak agak tak sabor, kejap lagi kakak ipar nak datang makan pukul 8malam ni, sila la bawak kereta ke denai alam. Jangan risau. Semuanya ready stock. Cash and carry gitew..

Buat laling yang jauh dimata tapi dekat di whatsapp. Bang posmen kan ada! Jangan stress youalls!! Sabah sarawak pon kak ton pos! Ini kan pulak kat baling kedah. Hopkoz no problem bak kata omputih! 

Mok cun mok cun lah pon boleh beli! Pakai ler bedak sejuk 10 lapis.. Goyang goyang kaki.. Goyang goyang tanyan sambil masak..Tak yah keluar rumah bersiap. Sampai masa Tup tup corelle dah sampai! 

Berkenan sila kontek kak ton. Nombor ajaib tak lain tak bukan 012-2727 504. Sekian terima kasih.. Selamat bercuti. Agak agak tak leh tidor malam, cecepat kontek kak ton. Bior hilang masalah tak tidor malam youalls tu!!



Corelle Garden Sketch 16pcs

Assalammualaikum dan selamat pagi laling laling semua.

Youallsssss kak ton lupa nak inpom, cik adik manis Corelle Garden Sketch ni ghupe ghupe nye ada dalam lemari kak ton!!! Boleh ker kak ton tak perasan.. Ciannn laling kak ton yang comey lagi cun melecun ni.

Ready stock tau youalls. Rege kasih sayang air mata meleleh RM 449/set. Set ni set makan untuk 4 orang ye youalls. 16pcs. Kalau anak ramai, kak ton sarankan amek 2 set. Baru sama gitew. Takde lah caca marba khennn..

Ada laling kak ton sampai borong 12 set beli untuk jamu tamu. Memang Kerlassss ko Bedah! Meleleh air mata Senah seblah rumah nengok! 

Corelle kak ton tak perlu tunggu lelama sampai 5-6 bulan. Idok ler perlu pre order. Bayo arini, esok kak ton pos. Kata ready stock khenn. Tak yah la cakap youalls tu sabo dan beriman tinggi sanggup nunggu lelama, bang posmen ngantor sari lambat pon dah menghoyan wasap kak ton. Ni kan pulak nak menunggu 5-6 bulan. I know u bery well my lalingsss.. Youalls kak ton pon sama macam youalls! Tak nyabo nyabo!!

Kalau berkenan, apalagi cecepat wasap/sms/mesej kak ton ye. Nombor dulu kini selamanya tak berubah 012-2727 504. Beroperasi 24jam sari, 7 hari seminggu, 31 hari bulan ogos ni. Walaupon public holiday, kak ton tetap reply gitewwwwww..

Ok youalls. Selamat beribadah, selamat berkemas rumah, selamat melayan anak anak, selamat membaca apa yang kak ton membebel ni. Sekian terima kasih. Assalammualaikum








Friday, 5 August 2016

Corelle country cottage 18pcs set makan 6 orang





Assalammualaikum dan selamat pagi youalls!!

Corelle country cottage set makan 6 orang 18pcs takde mug tengah single dan available.

Design evergreen sesuai untuk semua peringkat umur. Berkenan? Meh kontek kak ton 012-2727 504

Wednesday, 3 August 2016

Corelle Bella Faenza

Assalammualaikum dan selamat tengahari.

Alhamdulillah terima kasih laling laling yang membeli dengan kak ton. Minggu ni awek cun bella faenza meeeemang laku sesangat. Dari sarawak 5 orang, sabah 3 orang, semenanjung jangan cakap memang banyak yang membeli!! Terlupa nak kira berapa banyak!!

Ni kak ton nak kabor, stock awek cun bella faenza kita ni tinggal sikit bebenor! Kot kot ada nak menambah koleksi, cecepat kontek kak ton sebelum habis licin. Kalau habis tak tau ler bila nak restock. Kot pegi hujung tahun kebetulan ada stock, boleh ler restock. Kot tak ada kat amerika!! Haaa cemana nak ler pulak khenn.. Diorang ni bukan boleh kira. Tang kita nak beli tu lerrr habis. Saborrr je lan khennn..

Nombor kak ton macam biasa 012-2727 504. Beroperasi 24jam sari, 7 hari seminggu, 31 hari sebulan dan 12 bulan setahun tanpa henti.  

Amacammm kedai mamak pon tak operasi tanpa henti macam kak ton corelle khennn.. Kerlas bedah kerlassss... Tata tata cau cin cau..






Wednesday, 27 July 2016

Promosi tangkap leleh youalls!!!

Assalammualaikum dan selamat pagi!!

Haaa bukan selalu kak ton buat promosi! Cik adik manis macam gula ni rege asal rm 479 tapi pagi ni kak ton nak bual promosi bsot besor 1 set rm 449, 2 set rm878 dan 3 set rm1287. Pos percuma ke semenanjung. 


Youalls, Meeeeemang cantik!! Kak ton yang ada 60 design kat umah ni pon dalam banyak banyak design tetap mengaku corelle swept ni antara yang paling cun melecun.

2 hari aje ye kak ton offer. Pastu rege cam biasa. Nego nego ai tak layan tau. Ok youalls. Cepat cepat!! Promosi tangkap leleh!!!

Kak ton 012-2727 504




Tuesday, 26 July 2016

Corelle Twillighth Groove






Assalammualaikum dan selamat pagi cik adik manis semua.

Ada yang tanya kak ton, nak design corelle penuh pinggan. Katanya, puas hati beli corelle penuh bunga nye. Yelah Bedah, ni haa penuh nau bunga. Berbaloi beli.

Corelle twillight groove 16pcs ready stock set makan untuk 4 orang. Rege kasih sayang air mata meleleh RM 449/set.

Kalau berkenan meh cecepat kontek kak ton sebelum habes. Nombor macam biasa 012-2727 504

Sunday, 24 July 2016

Corelle ocean blues ready stock





Assalammualaikum dan selamat tengahari. 
Amboi youalls, lemau ye hari isnin. Nak nak semalam penuh open house dari pagi sampai ler ke malam.

Lemang jangan cakap, siap dah bercampur elok ngan rendang dalam perut. Mana tak lemau hari isnin khennnn..

Kita, cuci mata yang lemau lagi kuyu dengan cik adik manis kite ni. Memang sweet muit gitew. Corelle ocean blues set makan 4 orang 16pcs ready stock memang dah siap sedia untuk di pinang. 

Kot kot ler orang nak datang esok luse, haaaa tak yah pening pening kepala nak bagi naik seri rumah tu. Hidang aje ngan cik adik manis ni. Gerenti naik seri rumah youalls khennnn. 

Bior tak berapa pandai masak, janji presentesen kebabom gitew..

Kot kot berkenan, ngidam, meleleh air lior tapi bajet tak cukup, gosok gosok ler lengan bang janggut, bang misai dan abang sado youalls tu. Silap silap pandai gosok, 4 kotak terus abang janggut, bang misai dan abang sado belikan!! Percayalah kak ton dah terai!! 
Cer test kejap lagi!

Nombor cam biasa, 012-2727 504. Semuanye ready stock. Kot rasa tak sabor bak on the spot dan dan tu jugak, boleh ler datang kat denai alam, self collect gitew.

Ok youalls take care, cau cin cauuu!! Assalammualaikum. Tata