Monday, 28 December 2015

Corelle Garden Paradise tinggal 2 set aje!!

Assalammualaikum dan selamat pagi.

Corelle secret garden tinggal 2 set terakhir. Siapa yang dah lama mengidam, katanya sejak pregnant 2 bulan sampai la ni, lusa nak bersalin, masih sempat nak dapat kan cik kak kita ni. 

Kang tak dapat meleleh-leleh pulak ailior anak ye tak youalls. Laaagi stress! Habeh basah semua baju! Kang orang tanya apesal meleleh leleh ailior anak Kiah oii. Malu nak cakap tak dapat pinggan Corelle!!

Bang janggut jangan ler kedekut kat Kiah nak beli. Bukan dia simpan buat pekasam bang janggut oi, di jamu nya bang janggut makan! 

Kiah, Corelle batch seterusnya lambat lagi. Bulan 4 atau 5 tahun depan! Kali pulak dengan hari!! 150 hari Kiah oiii!! Kot kak ton beli. Rasa macam tak restock design ni sebab hari tu habeh licin! Kena ler tunggu hujung tahun depan!! Kot ler ada Kiah.. Tu dah ngidam anak lain pulakk.. Tak pepasal 2 anak ailior meleleh!! Bang janggut jugak tensen!!

Jadi untuk mengelak ailior anak meleleh, meh kontek kak ton cecepat! Pat pat siku lipat, siapa cepat dia dapat!!

P/s: order pakai ailior tak di layan ye!!

Kak ton 










Sunday, 27 December 2015

Corelle Kyoto Leaves Ready Stock!!

Assalammualaikum dan selamat pagi youalls! Alhamdulillah best betul cuti panjang khennn.

Youalls, awek cun kyoto leaves bulat dan petak tengah solo, single dan bersedia nak berkhidmat rumah tuan baru. Sila kontek kak ton kalau berkenan. Design ni ai tell you, bery hot like hot banana you!

Haaa tunggu apa lagi, meh ler kontek
Cecepat. Nombor sama aje dari dulu sampai sekarang 012-2727 504!!













Corelle Winter Frost 16pcs

Thursday, 17 December 2015

Corelle Radiant Red 18pcs tak ada mug

Assalammualaikum dan selamat petang laling laling semua. 

Corelle paling limited edition. Kak ton bawak khas masuk dalam luggage masa pegi Amerika haritu.

Ada 2 set. Set makan untuk 6 orang 18pcs tak ada mug RM 499. Yang best nye pinggan dia besor. Dinner plate ada 6, lunch plate ada 6 dan bowl ada 6.

Memang payah nak dapat. Kira senang cakap rare la youalls. Siapa nak,  sila kontek kak ton cecepat. Ada 2 set aje. Lepas ni nan hado!

Siapa cepat dia dapat!! 

Kak ton 012-2727 504






























Tuesday, 15 December 2015

Corningware French white 12pcs ada satu aje!!

Assalammualaikum dan selamat pagi lalibg laling semua.

Corningware french white 12pcs set yang terakhir. Rege kasih sayang air mata RM 559. Lepas ni tak restock ye laling laling semua. Masa gi Amerika haritu, semua set ni tak ada. Dan tak tau ler bila nak restock. 

Kak ton dah lama simpan set satu ni. Konon konon nak pakai sendiri. Tapi bile jeling ke lemari, rasa macam sendat teramat sangat lemari kak ton. Penuh melimpah ruah.

Jadi, kak ton nak open pada sesapa nak. Ada 1 je kira the one and only awek cun. Siapa bayo dulu dia punye. Cop cop bayo esok lusa tulat tak dilayan. Bayo arini, esok kak ton pos in sya Allah.

Berkenan? Hopkoz ready stock youalls! Kata kan tidak pada pre-order sebab kak ton pon spesis tak sabor! Hehehe haaa apa lagi, meh kontek kak ton 012-2727 504.

Siapa cepat dia dapatttt.. Tata tata tata








Monday, 14 December 2015

Habis!! Terima kasih youalls!!

Corelle serving plate ready stock!!!

Assalammualaikum dan selamat pagi. Ni ada belen serving plate. Tak banyak ye. Ni saje kak ton bawak balik extra kot ada orang terlepas LIVE UPDATE haritu. Siapa cepat dia dapat!! Dah habis takde surat rayuan yeee Bedah! 

Rege RM 95. Bayo arinie esok ngantor! In sya Allah.

Kak ton

Alhamdulillah.. Mujur ada pamoga! Eh tetiba..  Suka marketing dato vida! Kebabom gitew!! 






















Tuesday, 8 December 2015

Corelle 18pcs set makan 6 orang tak ada mug

Assalammualaikum dan selamat pagi. Alhamdulillah kak ton dah selamat sampai ke bumi kita ni. Selesai jugak segalan urusan mengepos. Hampir kesemua dah dapat barang yang dikirim. Alhamdulillah..

Takziah pada kerabat johor. Hilang nya sorang putera yang hensem dan di sayangi ramai. Semoga Allah tempat kan beliau di tempat yang paling tinggi dan paling terbaik. Begitu jugak untuk semua ahli keluarga dan sahabat handai kita yang dah pergi.. Al fatihah..

Update ringkas. Corelle 18pcs set makan 6 orang tak ada mug. Sesetengah design dah tinggal sikit. Kalau ada berkenan sila kontek kak ton. Terima kasih

Kak ton






































Tuesday, 1 December 2015

Hadiah untuk Bang Janggut !!

Assalammualaikum dan selamat petang  laling laling semua.

Ramai yang tanya kak ton, bang aji/bang janggut/bang misai/bang buncit sentap.. Asyik asyik beli corelle. Pastu tukang bayor nye cik abang. 

Ok lah youalls, sempena ada kt Amerika ni, lubuk Levis, kak ton amek kesempatan nak open order LIVE in USA. Seluor LEVIS 501, seluor paling pemes, design paling kemas, boleh dikatakan semua orang kenal dan untuk lelaki aje. Hakak hakak punye kak ton tak amek sebab ye lah ade bon bon besor, ade bon bon kecik peha besor, ada betis besor peha kecik. Banyak nau cutting. Kita beli untuk cik abang pulak ye.

Kak ton nak open order. Beli baru bawak balik. Pening kepala nak bagi hadiah aniberseri, garu garu hidung besday bang janggut minggu depan? Hadiah bang misai naik pangkat?

Haaa meh beli dengan kak ton LIVE in USA. Kak ton akan pos semua barang youalls hari senin 7/12/15 tapi youalls ada 24 jam aje untuk kak ton buat open order sebab lepas tu kak ton nak balik dah.

Kalau berkena sila kontek kak ton cecepat. Tak kira saiz apa 29, 30, 31, 32, 33 atau paling besor saiz 42 ye. Cawat memang ngam orang malaysia jangan diragui!

Sekian terima kasih. Jom bagi hadiah kat bang aji , bang janggut , bang misai dan bang buncit! Gerenti pasni diorang beli kan lagi corelle you!! Tektik kena pandai youalls! Kasik happy sikit baru sedap nak shopping pasni!! 

Kak ton








Monday, 30 November 2015

Terima kasih dengan sambutan laling laling semua!!

Assalammualaikum dan selamat petang laling laling semua! Terima kasih dengan sambutan live dari amerika!

Alhamdulillah.. Habis licin semua stock platters! Jom kak ton jamu youalls dengan lunch kak ton. Halal ye youalls! Jangan speku bukan bukan..

Ok youalls selamat berehat Assalammualaikum!! Terima kasih semua!!


Saturday, 28 November 2015

Serving Plate Kyoto Leaves

I'm I'm Live update dari Amerika! Akhirnya kak ton berjaya jumpa cik kak cun melecun. Serving Plate Kyoto Leaves!!!

Berkenan sila kontek kak ton cecepat!! Kak ton hanya bawak balik pada yang bayor aje ye!!

Kalau nak sila wasap cecepat. Limited ye lalijg laling semua!!!







Live in USA serving plate! Nak cecepat inform dan bayor !!

Live in USA: serving plate country cottage, provincial blue, shadow iris, pink trio dan apricot groove!!

Kalau berkenan sila kontek cecepat. Hanya yang bayo aje kak ton beli. Tak bayo tak beli, kirim ailior dapat airlior. Maleh kak ton tak layan kes kes ailior ni. Kalau bayo kak ton pos hari senin 7/12 yang.

Sekian terima kasih.




























Friday, 27 November 2015

Hand Bag Live in USA. Berkenan meh cecepat kontek kak ton!!

Live update dari USA. Hand Bag Kate Spade. Kalau bayo baru kak ton beli ye. Sila kontek kak ton cecepat. 012-2727 504. Sekian terima kasih.